Stockholm

 


 

Beskrivning

Bevema Bemanning AB är det personliga bemanningsföretaget som bryr sig om sina anställda. Att vara anställd hos oss innebär att man får ett varierande jobb med roliga kollegor i samma bransch! Vi arbetar med transport och lager och har nöjda kunder i hela Storstockholm. Nu söker vi fler härliga medarbetare som får Sverige att rulla!
Bevema Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett åkeri med mycket goda referenser för deras träffsäkerhet gällande deras leveranser av styckegods och småpaket. Arbetet kräver att du är strukturerad, en bra chaufför och är trevlig mot kunder. Servicekänsla bör komma lika naturligt som att alltid prestera i tid. Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag 8-17 och du beräknas ha cirka 50 stopp om dagen i ett distrikt. Körningen utgår från Upplands Väsby.

I samband med rekrytering till denna tjänst kommer registerkontroll och pålitlighetskontroll utföras. Detta innebär att ett utdrag ur SÄPOs register kommer göras för att kontrollera att du är ostraffad. Pålitlighetskontrollen innebär att du måste kunna redovisa vad du arbetat/studerat de senaste 5 åren i Sverige. Dessa kontroller görs då terminalen för uppdragen räknas som flygplats.

Vi på Bevema Bemanning är måna om våra anställda och det är viktigt för oss att du trivs på ditt uppdrag, oavsett om du arbetar hel- eller deltid hos oss. Vi erbjuder heltidsanställning med garantilön för de dagar du ej är bokad på uppdrag, och vi följer alltid GFL-lönen, och du som anställd är alltid ansluten till kollektivavtal. Vi erbjuder alla våra anställda internutbildningar för att du som anställd alltid ska känna dig trygg i ditt arbete.

Kvalifikationer

Krav:
B-behörighet
Servicekänsla, strukturerad och gillar tempo

Meriterande:
ADR 1.3
Fler körkortsbehörigheter
Tidigare erfarenhet av att köra budbil

Villkor

Timlön enligt kollektivavtal och GFL. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Lön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/34
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2019-01-07

Tillbaka till lediga jobb