Stockholm

 


 

Beskrivning

Välkommen till Bevema Bemanning AB! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som dagligen förser flera Sveriges största och minsta åkerier och terminaler med personal. Vi strävar hela tiden efter att alltid ha duktig personal och goda kundkontakter. I dagsläget är vi strax 100 anställda och vi söker nu ännu fler medarbetare som vill vara med på vår resa!

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett mycket omtyckt åkeri i söderort i Stockholm. Åkeriet är stort, men familjärt och lyhört. Nu behöver de förstärkning i en av deras budbilar, och söker därför efter en person som gillar att jobba! Uppdraget är förlagt dagtid mån-fre kl 7-16 med cirka 60 stopp i Södertäljetrakten. Du utgår från Sätra. Uppdraget innebär mycket kundkontakt och högt tempo, så det gäller att du är stresstålig och mycket trevlig!

Bevema Bemanning AB erbjuder en heltidsanställning med garantilön för de dagar du ej är utbokad hos kund. Vi erbjuder en bra GFL-lön, kollektivavtal och flera internutbildningar. Till början på 2019 kommer vi även kunna erbjuda ADR- och YKB-utbildningar i våra egna, fina lokaler i Årsta!

Kvalifikationer

Krav:
B-behörighet
Svenska i tal och skrift
Vana av att köra lite större bilar

Meriterande:
Truckkort
ADR 1.3
Flerspråkig


Villkor

Heltidsanställning med omgående start.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Lön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/33
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Tillbaka till lediga jobb